Havsamtalerne - Horn, Maj (Økonomi & Politik, 2024)
Jeg er en kunstner med en socialt engageret og researchbaseret kunstpraksis. De sidste ti år har jeg blandt andet lavet kunstprojekter om havet. Mit bidrag vil bestå af to dele: først en del med eksempler fra min praksis, og hvilke værdier jeg ser, at kunst kan have i forhold til samtaler om klima og miljø. Anden del vil skifte format. Jeg vil sætte mit “jeg” på pause og lade teksten blive til et “vi” i samtaler om havet fra to af mine kunstprojekter.