Kunstner på kontrakt: Kampen for stabilitet i kunstens verden - Klejs, Signe (Økonomi & Politik, 2024)
Det altoverskyggende fokus på samfundsøkonomisk værdiskabelse kan virke paradoksalt, når vi ser på den tavshedskultur, der har domineret samtalen om kunstneres økonomiske forhold. Artiklen runder nogle af de forhold, der gør sig gældende i et arbejdsliv som kunstner; bl.a. med et indkig i det at tilhøre et helt igennem ureguleret arbejdsmarked.