Vægten af ingenting - Vind, Christian (Økonomi & Politik, 2024)
Foto: Anders Sune Berg Værkerne er monteret i artistframe med antireflexglas. 350×260 mm. Signeret og betegnet verso. Udstillet i København 2022.