Boganmeldelse: Det nationale råderum ved gennemførelse af EU-regler - Sindbjerg Martinsen, Dorte (Økonomi & Politik, 2021)
Jens Blom-Hansen, Jørgen Grønnegård Christensen, Caroline Howard Grøn, Michael Hansen Jensen og Peter Bjerre Mortensen (2021), Det nationale råderum ved gennemførelse af EU-regler, København: DJØF-forlag.