Angreb i cyberspace er en reel trussel mod Danmark: MINISTERENS FORORD - Bramsen, Trine (Økonomi & Politik, 2020)
I mange år har vi i den vestlige verden levet med et billede af en stadig mere stabil verdensorden. Vi har mere eller mindre taget fred og frihed for givet. Angreb og utryghed var noget, de fleste danskere forbandt med samfund langt fra vores. Det billede kan vi desværre ikke holde fast i længere. De seneste år har vi set en drastisk udvikling, når det kommer til trusler rettet mod det danske samfund. Vi lever nu i en tid, hvor vi både skal have fokus på øgede fysiske trusler, men i den grad også på den nye kampplads; cyberspace.