Anmeldelse: Lane Kenworthy (2020), Social Democratic Capitalism, Oxford: Oxford University Press - Etzerodt, Søren Frank; Andersen, Magnus (Økonomi & Politik, 2020)
Den amerikanske professor i sociologi Lane Kenworthy er vild med den måde, Danmark og de nordiske lande har indrettet deres samfund på. Det har han skrevet (endnu) en bog om, som bærer titlen Social Democratic Capitalism. Bogen kan i vid udstrækning ses som en opfølger til Social Democratic America (2014), der blev positivt modtaget både i akademiske kredse og det bredere (centrum-venstre-orienterede) publikum i USA.