På vej mod forbrugerpolitisk forbrugs forskning? - Jensen, Hans Rask (Økonomi & Politik, 2026)
I efteråret 1977 udkom Forbrugerkommissionens fjerde og sidste betænkning (1977:816). Den behandler forbrugeroplysningens og forbrugerpolitikkens rolle i Danmark, og den indeholder et udkast til lov om forbrugerspørgsmål. Hovedindholdet i dette lovforslag er følgende