Teknologirådets rapport fundsansvar eller magtkamp? - Rasmussen, Jørgen Huno (Økonomi & Politik, 2026)
En arbejdsgruppe under Teknologirådet udsendte for nylig en rapport om »Udviklingstendenser for bygge- og anlægssektoren«¹), hvori man under henvisning til visse overordnede samfundsmål udstikker en række retningslinier, som det bør tilstræbes, at branchen udvikler sig efter.