Den militære profession - som profession - Sørensen, Henning (Økonomi & Politik, 2026)
Marshal Mac Mahon besøgte engang Frankrigs berømte militærakademi St. Cyr. En sort kadet blev præsenteret for ham, og følgende ordveksling udspandt sig: