El Salvador - et dilemma i udvikling - Essinger, Bent (Økonomi & Politik, 2026)
Igen påkalder et land i Centralamerika sig opmærksomheden ved blodige uroligheder. Denne gang er det den lille republik El Salvador, der på trods af hæderlig økonomisk vækst- eller på grund af den- er gået i spin. Kan de da ikke styre sig sev?