De centralstyrede massepartier - Andersen, Johannes (Økonomi & Politik, 2026)
I 70’erne er der sket mange ting på den politiske scene i Danmark. Man skal helt tilbage til systemskiftet i 1901 for at se lige så mange ændringer, forskydninger og nye aktiviteter, som man har set i 70’erne. Der er dukket nye partier op (FRP, CD), der er sket forskydninger mellem vælgerne og partierne, og der er vendt op og ned på det politiske billede. Nogle partier har fået fordoblet deres mandattal, andre er blevet halveret, mens andre igen uden videre har opnået en imponerende støtte.