Embargo og embargoledere - Kristensen, Gustav (Økonomi & Politik, 2026)
I de senere år har embargo været et hyppigt anvendt middel i internationale konflikter. I denne artikel fremdrages nogle hovedlinier i international embargopolitik, og det vises, hvorledes magtcentrene er skiftet efter Anden Verdenskrig. Desuden diskuteres embargolederens rolle ved at drage paralleller mellem embargomagt og markedsmagt.