Magt og oprør fra midten - Kærgård, Niels (Økonomi & Politik, 2026)
<div class="___h1snqe0 f22iagw f1vx9l62 f1i1t7jz fk15e71 f1k953kz f137keqj f1rncccw f1ynfc7q f1w4kmmc f1tric3v f10dk5ic fx8cdsv fcvjows f1eookvz fhjrts3 fqugt2f f18d18k8 f1v1vhmp f1hdmul3 f198vjnp f2dshw1 fjpjndq fnmj2pj ffrrb40 f1mon110 frfl9ej f2m7dww fxv4dng f1mj3mq9 f59wlhv f1xmfh30 f1vex7cy f1ian1uf fw8qy2q fs8r9u9 f1qr7t77 f1yyogn1 f1lozanw fvlckj f1tpb8gf f1hdgrc8 f78hpu1 frkxccd fsfxrm6 f158oiaz ft5kggy f5l4ui7 f13j03li f18xdoka f8off4e f1go6zfc f128n2ra f1jpxw2j f1lwd9n0 fy0b8hm f1g2633v fx4kvgi fkvolse f1gxrt3a f1os76ua f1js9cnw f1g87ej0 freluf8 f1yggaq6 f2i3chp f1151osp florpoh f35kzfz ftp9m57 f1e288vi fz62hnz fixvuys f1nmofwh fc1c6mv f18a2er7 fhvkrdl fhxnn68 f1oce4bo fvhlfan f7tc0t0 f1ngf1n2 ffrzq6x f1yjiq2m f1aqdgql f1huvaf f10ij78l f1k94sa4 fmpf7sx f1jvzkyl f1eu24ob f1xbfc1f fmf0lwf f107dsy8 f3w566c f4648sl f13zpkng f7unjfp f8p1rz fzu6h1w f1i1bi6h f1smo7hi f1sk1xod f1kgogdq f1gjktkp ft608jz f19dd9cz fg3xr24 fhd155k f1b8gl2e fg4b9ou flb4lo fdicbfk fgwcyh1 f1jbds0d f1fb9uea f1stuka4 fcrtu6g fwqh0xn f11w66yg f6e0e65 f1vvgu0 f1607507 fgct6un f1ec1nbe fg3fpv7 f1m9bycv f1ntoah8 f1b694rt faql4r2 fpjuhzh fmavl6h f1d9bsk fmzhlt0 f145l92p fwkyaqm f129obh1 f19la9g f127w39w fr0ux9m fxhidck f1cu4h9j f1wnbo7v f1eueg4z fy9c24f f1h2o91j f1iw08fq f8zojfi fd5wbvc f1o7yud2 f1hl2edo fhs1fd6 f16dufkc f1xwzr7n fmtgrhv f1s4hm70 f1sjr8jl f19dfog1 f9cr6ap ffesroj f6zzmxy f8s7teq f1nv0zq6 f1wjx8ee f1wepvbv fddp6ji fsuzcm4 f138nym3 f14ufrpl fvio13h fhgm4ri f1sbleu7 f1vmnaqm f1q2cep5 f1kvhdx4"> Der var engang, da samfundsvidenskabelige afhandlinger behandlede alle samfundets problemer. Økonomien sås i sammenhæng med institutionelle og sociologiske udviklinger, og det stoppede ofte ikke ved analyser; analyserne mundede ud i konkrete forslag til ændringer af samfundsstrukturen. Man behøver blot at tænke på to af fortidens største økonomer, Adam Smith og Karl Marx. Den slags arbejder er blevet sjældne i dette århundrede, hvor samfundsvidenskaberne er udviklet i en sådan grad, at kun meget få har fuldt overblik over andet end et lille hjørne. Den afhandling, der skal bringe ny viden, må bygge på, hvad der allerede er kendt, og altså forfattes af en, der har brugt al sin tid til at studere f.eks. produktionsfunktioner, og som så med sit bidrag tilføjer endnu en lille erkendelse om disse funktioner.