Danske erfaringer med makroøkonomisk plan lægning - Rosted, Jørgen (Økonomi & Politik, 2026)
Det kan være naturligt at indlede med en kort sammenligning af norske og danske erfaringer. Indledningsvis kan der imidlertid være grund til at advare mod alt for håndfaste sammenligninger af denne karakter. Forskelle i den praksis, der anvendes ved udformningen af den økonomiske politik, er en naturlig følge af forskelle i hele den samfundsmæssige udvikling.