Argumentets magt - svar på >Oprør fra Midten nedlægges med Magt<< - Kærgaard, Niels (Økonomi & Politik, 2026)
Når en tænkt samfundstype skal vurderes, opstår der store problemer. Kun argumenternes styrke og afbalancerethed tæller, da empiriske studier jo ikke er mulige (se Estrup (1978) for en nærmere diskussion). Beklageligvis synes forfatterne til Oprør fra Midten ikke altid at være fri for en vis ukritisk optimisme.