Budgetdepartementets publikationsvirksomhed - Norstrand, Rolf (Økonomi & Politik, 2026)
For ca. 2 år siden ændrede Budgetdepartementet sin publikationsvirksomhed. Først blev Budgetredegørelse omdøbt til Finansredegørelse (oktober 1978). Dernæst indledte man i april 1979 udsendelsen af en serie småtryk, og endelig udsendte man i maj 1979 en ny type budgetredegørelse. Disse tre nye serier, der udadtil tegner Budgetdepartementets officielle publiceringsprofil, er nu så etablerede, at en samlet anmeldelse kan være på sin plads. Da det drejer sig om et par tusinde sider, må mange interessante detaljer udelades, og interessen samles om nogle få principielle forhold.