Den materialistiske statsteori - problem stillinger og status - Andersen, Johannes (Økonomi & Politik, 2026)
Den materialistiske statsteori bliver ofte udsat for kritik fra bl.a. den traditionelle politologi. Denne kritik tages under behandling på to måder...