Redaktionel kommentar - Redaktionen (Økonomi & Politik, 2026)
Økonomi og Politik udkommer med dette nummer sin 55. årgang. I jubilæumsnummeret (nr. 4, vol 50) omtaltes det at Selskabet for Historie og Samfundsøkonomi overvejede at ændre tidsskriftets form.