Principielle synspunkter på bidrag til politiske partier - Jessen, Franz (Økonomi & Politik, 2026)
I den senere tid har der været ført en heftig debat om fagbevægelsens bidrag til politiske partier koncentreret om det forhold, at den enkelte gennem sit fagforeningskontingent kan være tvunget til at støtte et politisk parti, som vedkommende ikke sympatiserer med.