Trafikuheldsomkostninger - teori og praksis - Jensen, Finn (Økonomi & Politik, 2026)
Trafikulykker påfører hvert år det danske samfund store omkostninger. Der sker et stort antal trafikulykker, og selv om dette tal er faldende, er ulykkesniveauet stadig højt. Forskellige forebyggende foranstaltninger har stor indflydelse på ulykkestallet, på ulykkeskonsekvenserne og dermed på omkostningerne ved trafikulykker.