Lægemiddeløkonomi. Problemstillinger og litteraturoversigt - Neymark, Niels (Økonomi & Politik, 2026)
Udgifterne til medicin udgør de fleste vestlige lande en relativt lille andel af de samlede sundhedsudgifter (8-10%), og denne andel har været ret konstant eller faldende i det sidste tiår eller længere. Alligevel er medicinudgifterne et af de områder, som oftest har været målet forkonkrete besparelsesforanstaltninger.