Folketingsvalget 1984 - Worre, Torben (Økonomi & Politik, 2026)
Valget 10. januar 1984 blev som de seks foregående folketingsvalg udskrevet i utide, kun godt to år inde i valgperioden. De hyppige nyvalg var en følge af den parlamentariske ustabilitet, som udgik af et opbrud i vælgeradfærden først 1970erne. Denne artikel vil på grundlag af interviewdata undersøge valgets forløb, tendenser vælgeradfærden og skillelinier mellem partierne.