Det skæve Danmark - Nielsen, Hans Jørgen (Økonomi & Politik, 2026)
Danmark var delt på EF-pakken. I TV-avisen optrådte både folk på jyske kvægmarkeder, for hvem et ja var lig med sund fornuft, og folk på københavnske gadehjørner, der mente, at bønderne havde solgt Danmark. I mange kommentarer hed det da også, at her stod Danmark over for resten af landet. <div class="pointer-events-none absolute inset-0 rounded-[inherit] z-[2] [box-shadow:inset_0_0_0_1px_var(–oai-wb-border)] group-hover/writing-block-surface:[box-shadow:inset_0_0_0_1px_var(–oai-wb-border-hover)]" data-writing-block-fullscreen-shell-border="true" aria-hidden="true">