Vælgernes kryds - Worre, Torben (Økonomi & Politik, 2026)
Denne artikel belyser spørgsmålet om, hvad der bestemmer partivalget blandt danske vælgere, og hvad der sker under en valgkamp. Det sker på grundlag af interviewdata, som er indsamlet efter hvert folketingsvalg siden 1971. Interessen gælder ikke noget specielt valg, og artiklen behandler derfor normal forløbet ved et gennemsnitsvalg.