Forord - Thomsen, Niels (Økonomi & Politik, 2026)
REDAKTORSKIFTE: Den mangeårige redaktør for Økonomi og Politik professor Jørgen Henrik Pedersen er gået af for at koncentrere sig om nye opgaver. Bestyrelsen takker ham for det store og gode arbejde, han har udført. Redaktionen af denne udgave er varetaget af Lars Bille, Institut for Samfundsfag og Steen Thomsen, Instituttet for Fremtidsforskning.