USA’s stilling i high-tech konkurrencen - Ougaard, Morten (Økonomi & Politik, 2026)
Udviklingen inden for højteknologiske sektorer og brancher indgår efterhånden som en ret fast bestanddel, når landenes stilling den internationale system skal vurderes.