Forord - Thomsen, Steen (Økonomi & Politik, 2026)
Lars Matthiesen fremhæver den store lønnedgang, som ikke mindst universitetsansatte akademikere har måttet acceptere gennem det sidste tiår. Det stemmer dårligt overens med et bredt politisk ønske om at øge forskningsindsatsen Danmark, blandt andet skaber det tydelige rekrutteringsproblemer.