Marshallplanen og Danmark En litteraturliste - Jensen, Leon Dalgas (Økonomi & Politik, 2026)
Denne litteraturliste er tænkt som et hjælpemiddel til yderligere studier i de spørgsmål, som er blevet berørt i seminarmaterialet optrykt i dette særnummer af Økonomi og Politik. Den er delt i to dele. Først er nogle udvalgte udenlandske værker om Marshallplanen nævnt. Dernæst er optegnet dansk litteratur om Marshallplanen og Danmark om dansk økonomisk politik og dansk økonomis udvikling i perioden fra 1945 til midten af 1950’erne.