Debat - Cairncross; Kindleberger (Økonomi & Politik, 2026)
I diskussionen af Alec Cairncross’s og Charles Kindleberger’s foredrag blev hovedindlægget givet af professor Allan Milward. Hans indlæg er her kort refereret.