Velfærdsstatens krise- fup eller fakta? - Ploug, Niels (Økonomi & Politik, 2026)
Formålet med denne artikel er at give et indtryk af velfærdsstatens krise- eller mangel på samme ved at sammenholde et udvalg af den efterhånden righoldige litteratur om emnet med de konkrete reformer og ændringer, som har fundet sted en række europæiske velfærdsstater i de senere år.