Redaktionelt forord - Nedergaard, Peter (Økonomi & Politik, 2026)
Temaet for dette nummer af Økonomi og Politik er >> Velfærdsstaten under pres«. Sigtet er gennem forskellige perspektiver på vel færdsstaten at finde frem til karakteren og styrken af presset mod velfærdsstaten i dens nuværende udformning.