Redaktionelt forord - Nedergaard, Peter (Økonomi & Politik, 2026)
Temaet for dette nummer af Økonomi og Politik er >>Fagbevægelsen og arbejdsmarkedet 1990’erne«<. Målet er at præsentere analyser af fagbevægelsens og arbejdsmarkedets udvikling- især med henblik på at vise samspillet mellem de to fænomener.