Politisk kronik 2. halvår 1995 - Bille, Lars (Økonomi & Politik, 2026)
Generelt skal man altid være overordentlig varsom med at fremkomme med forudsigelser om den politiske udvikling. Politik følger ingen specifikke lovmæssigheder. Alligevel blev der i forrige »Politisk Kronik<< lovet en fortsættelse af Fremskridtspartiets Tour de Force (Økonomi og Politik nr.3 1995 side 59). Udviklingen magede det imidlertid således, at det har været særdeles nemt at holde dette løfte.