Nyere teorier om valutakursbevægelser - Jensen, Ove Sten; Ladekarl, Jeppe (Økonomi & Politik, 2026)
Der har årtier været skrevet artikler og bøger, der diskuterer hvilke faktorer, som er af betydning for bestemmelsen af valutakursen mellem forskellige landes valutaer. Opfattelserne har skiftet over tid, og der er i flere tilfælde sket et paradigme-skift mellem forskellige >>valutakursskoler<< både i den akademiske og politiske verden.