Økonomisk kronik, 1. halvår 1996 - Fænge, Henrik (Økonomi & Politik, 2026)
Udviklingen i den internationale økonomi i første halvår 1996 er i store træk forløbet som forventet forårets økonomiske kronik. Når der ses bort fra Japan og Italien, er der ikke sket større ændringer vækstforventningerne for i år eller næste år. I den udstrækning, der er sket ændringer, er der med Italien som den klare undtagelse overvejende tale om opjusteringer af vækstforventningerne.