Administrationen af vore alderspensioner - Johansen, Olaf (Økonomi & Politik, 2026)
I de sidste par år har bl.a. Socialkommissionen, ATP, LO og flere ministerier taget en række væsentlige problemer omkring vort alderspensionssystem og dets samfundsøkonomiske betydning op til debat Ingen synes dog hidtil at have overvejet en bedre koordinering og rationalisering af administrationerne af folkepensionen, ATP og arbejdsmarkedspensionerne.