Målkonflikten imellem opnåelse af en lav arbejdsløshed og en lille indkomstsprednin - Petersen, Jørgen Staadsen (Økonomi & Politik, 2026)
I et markedsøkonomisk samfund eksisterer der tilsyneladende en målkonflikt imellem målsætningerne om både at have en lav arbejdsløshed og en lille indkomstspredning.