Velfærd og lønspredning - Kærgård, Niels; Andersen, Peder (Økonomi & Politik, 2026)
Vi har siden midt 1970’erne haft en høj ledighed her landet, og det har været et afgørende politisk mål for alle partier at nedbringe denne. Et af de mest kontroversielle midler hertil har været øget lønspredning. Denne artikel indeholder en relativt generel diskussion af en sådan strategi.