Den historiske miljødebat i seks danske aviser - Jensen, Bent (Økonomi & Politik, 2026)
Man støder ofte på den antagelse, at miljødebatten først for alvor satte i gang på et tidspunkt slutningen af 1960’erne eller begyndelsen af 1970’erne forbindelse med de opgør af forskellig karakter, der prægede disse år.