Redaktionelt forord - Nedergaard, Peter (Økonomi & Politik, 2026)
Miljøpolitik er temaet for dette nummer af Økonomi & Politik. I den første artikel analyserer Anders Christian Hansen spørgsmålet om, hvordan bæredygtighed kan måles, og han gennemgår i den forbindelse den historiske udvikling bag begrebet om bæredygtighed, og hvordan det er blevet anvendt konkret i det danske samfund. Han slår i den forbindelse ned på de mange problemer, der har været med at finde konkrete økonomiske modeller til at måle, hvorvidt én politik f.eks. er mere bæredygtig end en anden.