Anmeldelser - * (Økonomi & Politik, 2026)
Hunden, der kom op at hænge»med en hel pose penge«, er John Iversen, medlem af Europa-Parlamentet gennem ti år. Om det og om meget mere handler hans ærlige og engagerede bog.