Økonomisk kronik 1. halvår 1998 - Fænge, Henrik (Økonomi & Politik, 2026)
Siden forårets økonomiske kronik har medierne været præget af negative nyheder vedrørende den økonomiske udvikling På den baggrund skulle man tro, at der nu måtte tegne sig et helt andet billede af den økonomiske situation, end det der fremgik af forårets økonomiske kronik. Dette er imidlertid ikke tilfældet. I USA og Europa er der stadig pæn vækst, og selvom forventningerne til væksten er nedjusteret for nogen lande, heriblandt Danmark, så er der langt fra den nuværende situation til en egentlig recession.