Noter til Herman Daly’s »Efter Væksten< - Lintrup, Morten J. (Økonomi & Politik, 2026)
Læsere af Økonomi & Politik vil i almindelighed være velorienterede om i hvert fald hovedtræk af »Den bæredygtige udviklings økonomi«<, som undertitlen lyder til Herman Dalys seneste hovedværk (Daly 1997). Bogen har også nydt betydelig bevågenhed i dagspressen (fx Jespersen, 1997). Uanset værkets banebrydende karakter - eller måske netop på grund af den er der imidlertid grund til at knytte et par kommentarer til bogen, især til dens danske oversættelse.