Martin Paldam endnu en gang: Hvorfor diskussionen for og imod anvendelsen af cost-benefit analyser ikke er særlig interessant - Andersen, Ole Winckler (Økonomi & Politik, 2026)
Martin Paldams bog om dansk u-landshjælp (Paldam, 1997), der udkom sidste år, giver fortsat anledning til diskussion. Blandt andet i Økonomi og Politik nr. 2, hvor relevansen af at anvende cost-benefit-analyser i forberedelsen af den danske u-landsbistand diskuteres i en artikel af Thorkil Casse (Casse, 1998). Mange vil sikkert erindre, at et af hovedtemaerne i Paldams bog var, at cost-benefit- og cost-effectiveness-analyser ikke anvendes tilstrækkeligt i forberedelsen af den danske u-landsbistand, og at dette påkaldte sig betydelig interesse i offentligheden, herunder flere spørgsmål i Folketinget.