Lidt om DØRS’S selvforståelse: om lønrelationerne i SMEC - Harck, Søren H. (Økonomi & Politik, 2026)
Da ideen om den lodrette, langsigtede Phillips-kurve blev lanceret for godt og vel 25 år siden, blev den mødt med vantro og skepsis. Men lektien blev hurtigt lært: blot ét tiår senere var ideen om den lodrette Phillips-kurve, der ved sin fremkomst tog sig ud som et voldsomt anslag mod den fremherskende, konventionelle visdom, selv blevet en del deraf.