Politisk kronik 2. halvår 1998 - Bille, Lars (Økonomi & Politik, 2026)
På nær den fortsatte borgerkrig hos de konservative bød sommermånederne ikke på partipolitiske hændelser af nævneværdig betydning. Meldingerne fra partiernes sommergruppemøder, som traditionelt løber af stablen sidste halvdel af august måned, lød alle på, at selvfølgelig ville de hver især forfølge deres politiske mål, men også at de ville gå til efterårets politiske arbejde med en stor portion forhandlingsvilje.