God, ond og farlig viden Om indvandrere, tabuer og statistik - Rasmussen, Torben Rugberg (Økonomi & Politik, 2026)
I december 1998 udgav Danmarks Statistik publikationen Indvandrere i Danmark. Bogen er på 128 talfyldte sider og rummer bl.a. en række opdaterede informationer vedrørende indvandrernes boligforhold, sundhedsforhold, kriminalitet, demografisk sammensætning, indkomstforhold, arbejdsløshed, afhængigheden af offentlig forsørgelse, spredning i det danske samfund, fødselshyppighed osv. Alt i alt er der tale om et opslagsværk, der forsøger at give et samlet og så nogenlunde dækkende signalement af indvandrernes forhold i Danmark.