Selvoplevelse af diskrimination blandt tyrkiske unge - Necef, Mehmet Ümit (Økonomi & Politik, 2026)
I denne artikel vil jeg præsentere resultaterne af en større videnskabelig undersøgelse blandt anden generationstyrkere, som jeg foretog i slutningen af 1994 forbindelse med mit ph.d. projekt. I spørgeskemaet er der en række spørgsmål, der vedrører de unges selv oplevelse af diskrimination og dårlig behandling på forskellige måder.