Socialdemokratier i trængslen på den tredje vej - Mossin, Axel (Økonomi & Politik, 2026)
Vesteuropa har i løbet af de sidste godt hundrede år udviklet sig til, målt i forhold til slutningen af 1800-tallet, rimelige velfærdssamfund ved at følge den tredje vej.