Lelseslære - et økonomisk perspektiv - Foss, Nicolai (Økonomi & Politik, 2026)
Som udgangspunkt er ledere personer, der er istand til at få andre til at udføre handlinger, som de måske ikke ville udføre i fravær af lederen Hvordan skal vi mere præcist konceptualisere og forstå, hvad en leder er og hvad han eller hun gør?